Keski-suomen autofixaamo

Paikallisen tunnettuuden rakentaminen

Henkilökohtaista palvelua ajoneuvon sisä- ja ulkopintojen hoitoon

Keski-suomen autofixaamo, tuttavammin ksfix, on jyväskyläläinen autofixaamo. Ksfix tuottaa ammattitaidolla ajoneuvojen sisä- ja ulkopintojen hoitopalveluita niin yksityisille, kuin yrityksillekin.

Frostigonin ja Keski-suomen autofixaamon yhteistyö alkoi jo vuonna syksyllä 2019, kun toimarimme Antony huomasi paikallisessa Facebook -ryhmässä uuden yrityksen aloittaneen markkinoinnin ilman kunnollisia verkkosivuja. Vakuutimme Ksfixin WordPress-asiantuntijuudellamme ja rakensimme heille ensimmäiset verkkosivut, jonka sisältöä on säännöllisin väliajoin päivitetty. Lähes kaikki Ksfixin palvelut löytyvätkin paikallisissa hakusanoissa top 4 sijoituksista Googlesta.

Tutustu Keski-suomen autofixaamoon

Lähtökohta

Keski-suomen autofixaamo aloitti toimintansa vuonna 2019, tarjoten premium-tason palvelua ajoneuvojen sisä- ja ulkopintojen hoitoon. Yrityksellä oli selkeät tavoitteet, jotka haluttiin saavuttaa, mutta tarkat toimenpiteet puuttuivat.

Alana autofixaamot ovat kilpaillut, mutta yleensä toimijat ovat pieniä yksittäisiä tekijöitä. Jyväskylästä löytyi yksi isompi kilpailija, joka toimii usealla paikkakunnalla.

Tavoitteena oli rakentaa Ksfixistä brändi, joka erottuu jyväskylän markkinoilla premium-luokan palveluntarjoajana. Samalla oli tärkeää vahvistaa Google-hakutulosten top 3 sijoituksiin pääsy.

Mitä tehtiin

Ensimmäisenä tutustuimme valtakunnalliseen kilpailuun sekä alaan yleisesti. Kevyen markkinatutkimuksen jälkeen alkoi brändin muokkaaminen: logo, värit, painomateriaalit ja palvelumuotoilu. Pilkoimme ksfixin kanssa palvelut pienempiin osiin, tekstitimme ja loimme ikonit kuvastamaan jokaista palvelua.

Rakensimme Ksfix brändistä yrittäjiensä näköisen yrityksen. 

Kun ensimmäisen vaiheen toimenpiteet saatiin valmiiksi, vietiin brändi verkkosivuille. Verkkosivut kasvattivat nopeasti liikennettä ja haalivat korkeampia sijoituksia hakukoneessa.

Vuosien varrella yhteistyö on jatkunutkin brändin ja verkkosivujen kehityksen parissa sekä erilaisten graafisen tuotannon merkeissä. Vuonna 2020 aloitimme ensimmäiset kampanjat Facebookissa ja Instagramissa sekä aloitimme Google Ads -mainonnan.

Yhteistyömme tuloksia

Pitkäaikaisen yhteistyömme aikana olemme auttaneet nostamaan ksfix:n brändin tunnetuksi jyväskylässä sekä olemme nostaneet tärkeimmät avainsanat korkeille sijoituksille Google-haussa.