WordPress-ylläpitopalvelu

Mitä ylläpitopalvelu tarkoittaa?

Verkkosivuston ylläpitopalvelu on kuukausimaksullinen palvelu, jonka tarkoituksena on varmistaa sivustosi tekninen toimivuus ja tietoturva.

WordPress-ylläpitopalvelun sisältö

Frostigonin ylläpitopalveluun sisältyy:

  • Sivuston tilan valvonta
  • Sivuston ongelmien korjaaminen
  • Sivuston varmuuskopiointi
  • Päivitysten asentaminen julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin
  • Evästesuostumusten hallinta
  • Tukipalvelumme

Pidämme sivustosi tilaa silmällä automatisoiduilla työkaluilla. Jos sivustosi vastaa meille virheilmoituksella tai siihen ei saada yhteyttä, tulee meille asiasta viesti. Korjaamme tämän jälkeen ongelman mahdollisimman nopeasti – usein niin ettet ehdi mitään virhettä edes huomaamaan.

Varmuuskopioimme sivustosti säännöllisesti, niin että suuremman ongelman sattuessa voimme suorittaa sivujen palautuksen sivujen tuoreimpaan ehjään versioon. Pidämme varmuuskopioita tallessa itse valitsemamme ja hyväksi todetussa kolmannen osapuolen pilvipalvelussa.

Asennamme julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin uusimmat päivitykset sekä testaamme manuaalisesti sivuston toimivuuden päivittämisen jälkeen. Päivitysten aiheuttamien mahdollisten ongelmatilanteiden korjaus sisältyy palveluun.

Jokainen ylläpitopalvelun tilannut sivusto on oikeutettu tukipalveluumme, joka auttaa ja ohjaa muun muassa päivittäisten WordPress-sivuston käyttöön liittyvien ongelmien ratkaisussa. Tuki on käytössäsi puhelimitse ja sähköpostitse.

WordPress-ylläpidon hinta

Ylläpitopalvelumme on saatavilla sekä meidän että muiden rakentamille verkkosivustoille.

Kiinteään hintaan sisältyy kaikki edellä mainitut palvelut, kuten sivuston tilan valvonta, manuaalinen testaus, ongelmien korjaaminen sekä tukipalvelu.

Ylläpitopalvelumme lopullinen kuukausihinta määräytyy sivuston ominaisuuksien ja mahdollisten tapauskohtaisten erityistarpeiden mukaisesti. Kartoitamme tarkan hinnan asiakkaidemme kanssa aina yhdessä.

Täyden palvelun WordPress-ylläpito on alkaen 90€/kk.

Hintoihin lisätään ALV 24%.