WordPress-ylläpitopalvelu

Verkkosivuston ylläpitopalvelu on kuukausimaksullinen palvelu, jonka tarkoituksena on varmistaa sivustosi tekninen toimivuus ja tietoturva.

WordPress-ylläpitopalvelun hinnasto

Pssst! Tilaa loppuvuoden ylläpitopalvelu kerralla – saat sen puoleen hintaan.
Tarjous voimassa elokuu 31.8.2022 saakka.

Peruspaketti

25€/kk
+ alv.24%

Tehopaketti

49€/kk
+ alv.24%

Enterprise-paketti

90€/kk
+ alv.24%

Etsitkö räätälöityä WordPress-ylläpitopalveluratkaisua?

Ymmärrämme että yrityksillä on erilaiset tarpeet ja vaatimukset ylläpitoratkaisuilta. Voit yhdistää meidän palvelupaketteihin esimerkiksi AWS-palveluiden ylläpitoa, Cookiebot CMP tukipaketin ja seo-kuukausipaketin.

Meille on tärkeää, että sinä sinulla on aikaa kehittää yritystäsi eteenpäin. Meidän asiakastukemme on avoinna arkisin 9-17 välisenä aikana.  Hätätapauksessa voit soittaa aukioloaikojen ulkopuolella.

Miten ylläpitopalvelu ja asiakastuki toimii?

WordPress-ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelu on pitkälti automatisoitu palvelu, joka mahdollistaa nopean reagoinnin sivuston ongelmiin. Jos sivustollasi ilmenee ongelma (esimerkiksi yhteys katkeaa palvelimeen), niin saamme tästä muutamassa sekunnissa ilmoituksen viestintävälineisiimme. 

Huolehdimme puolestasi muun muassa päivitykset, tietoturvatarkistukset, varmuuskopioinnin sekä sivuston monitoroinnin.

WordPress-tukipalvelu

Meidän oma WordPress-tukipalvelu auttaa sinua veloituksetta järjestelmän päivittäiseen käyttöön liittyvissä ongelmissa. Tuemme päivittäin sähköpostitse asiakkaitamme esimerkiksi uusien käyttäjien luonnissa, domain-tietueiden päivittämisessä sekä sisältöjen muokkaamisessa.

Tarvittaessa autamme sivustosi kehittämisessä WordPress-ohjelmoinnin avulla erillisenä pienkehityksenä.

Jos pyytämäsi asia ei kuulu tuen piiriin, ilmoitamme siitä sinulle ja annamme työstä hinta-arvion. Näin vältyt yllätyksiltä. Pienkehitykset laskutetaan seuraavan ylläpitolaskun yhteydessä tai jos töiden summa ylittää 500 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

WP Rocket on markkinoiden yksi tehokkaimista työkaluista sivuston optimointiin välimuistin hallinnointiin. Lisäosan avulla voit nopeuttaa sivustosi toimintaa ilman ohjelmointia ja saavuttaa korkeampia sijoituksia hakukoneessa.

Enterprise-paketin asiakkaana saat jokaisen kuukauden aikana veloituksetta tilata meiltä muutostöitä. Muutostöiden aikana voimme esimerkiksi päivittää puolestasi sisältöä, asentaa uusia lisäosia tai kehittää sivustoasi ohjelmoinnin avulla.

Rikkinäiset linkit sivustolla vaikuttavat asiakkaasi käyttäjäkokemukseen sekä sivustosi hakukonenäkyvyyteen. Toimimattomat linkit heikentävät myös konversioprosenttiasi.

SEO sijoitus -raportti kertoo sinulle avainsanakohtaisen sijaintisi hakukoneessa. Raportissa näkyy myös mikä sivuistasi nousee avainsanoissa parhaiten esiin sekä ketkä ovat avainsanakohtaiset kilpailijasi.

Jos haluat nostaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä, voit keskustella toimenpiteistä ja hakukonestrategiasta lisää asiantuntijoidemme kanssa.

Tietoturvatarkistukset käyvät läpi sivustosi tiedostot ja tarkastelevat onko sivustollasi  koodia. Samainen prosessi tarkistaa onko sivustosi nostettu mustalle listalle (Google, Norton, ESET jne.) ja antaa palautetta mahdollisista tietoturva-aukoista.

Kyllä voit.

Jokainen lähetetty sähköposti muuttuu tiketiksi, joita käymme läpi arkisin aukioloaikojen puitteissa. Jos sivustollasi on kriittinen ongelma, voit  hätätapauksessa soittaa aukioloaikojen ulkopuolellakin. Tällöin hätäpalvelussa toimivat asiantuntijamme aloittavat ongelman ratkaisun mahdollisiman nopeasti.

Hätäpalvelu on maksullinen palvelu, josta peritään aina hätälisä 90€+alv sekä ongelman ratkaisuun käytetty työaika. Huomioithan että ilta-, yö- ja viikonloppulisät lisätään työtunteihin.

Tilaa WordPress-ylläpitopalvelu

Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, tutustumme verkkosivustoosi ja käsittelemme tilauksesi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle ohjeet ylläpitokäyttäjän luomiseen.