WordPress-ylläpitopalvelu

WordPress-sivuston ylläpitopalvelu, joka huolehtii sivuistasi puolestasi ja tukee sinua WordPress:n käytössä.

Miksi WordPress-ylläpito kannattaa ulkoistaa?

Sivuston ylläpito kannattaa ulkoistaa jos sinulla on ajan ja/tai osaamisen puute. Ylläpitoon kuuluu monia työvaiheita, usein teknisiä, joiden selvittämiseen voi mennä ensimmäisellä kerralla useita tunteja työaikaa.

WordPress-sivuston ylläpito vaatii myös jatkuvaa huolenpitoa. WordPress, teemat ja eri lisäosat tarvitsevat säännöllistä päivittämistä, jotta sivustosi tekninen toimivuus ja tietoturva on taattu. Kaatunut sivusto on aina pois sinulta ja asiakkaaltasi – jos sivustolle ei pääse, mistä sen tiedon siinä tapauksessa löytää?

Mistä Frostigonin WordPress-ylläpitopalvelu koostuu?

Päivitykset

Asennamme WordPress-julkaisujärjestelmään ja sen lisäosiin uusimmat päivitykset sekä testaamme manuaalisesti sivuston toimivuuden päivittämisen jälkeen. Päivitysten aiheuttamien mahdollisten ongelmatilanteiden korjaus sisältyy palveluun.*

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme sivustosti säännöllisesti, niin että suuremman ongelman sattuessa voimme suorittaa sivujen palautuksen sivujen tuoreimpaan ehjään versioon. Pidämme varmuuskopioita tallessa itse valitsemamme ja hyväksi todetussa kolmannen osapuolen pilvipalvelussa.

24/7 monitorointi

Pidämme sivustosi tilaa silmällä automatisoiduilla työkaluilla. Jos sivustosi vastaa meille virheilmoituksella tai siihen ei saada yhteyttä, tulee meille asiasta viesti. Korjaamme tämän jälkeen ongelman mahdollisimman nopeasti – usein niin ettet ehdi mitään virhettä edes huomaamaan.

Asiakastuki

Kun tenkkapoo iskee, asiakastuki auttaa. Jokainen ylläpitopalvelun asiakas voi puhelimitse, chatin ja sähköpostin välityksellä pyytää apua WordPressin päivittäiseen käyttöön liittyvissä ongelmissa — me neuvomme. Älä siis suotta enää ihmettele yksin mistä uusi WordPress-käyttäjä luotiin tai mitä eroa on kategorialla ja tageilla.

SEO-sijoitus

SEO-sijoitus raportin avulla saat selville, kuinka sivustosi sijoittuu 100 valitsemasi avainsanan joukossa. Näet myös ketkä ovat sinun top 10 kilpailijat avainsanakohtaisesti.

Sivuston nopeustestaus

WordPress-sivuston nopeustestaus antaa kuvan siitä, mitkä asiat hidastavat sivustoasi tällä hetkellä. Kömpelösti latautuva sivusto heikentää käyttäjän kokemusta sivustostasi sekä heikentää sivustori näkyvyyttä hakukoneessa. Esimerkiksi suuret mediatiedostot, monimutkaiset scriptit ja välimuistin käyttämättömyys ovat yleisimpiä kohtia, joita sivustoilla unohdetaan optimoida.

Rikkinäiset linkit

Rikkinäiset linkit sivustollasi heikentävät kävijäsi käyttäjäkokemusta ja sitä myöten hakukonenäkyvyyttäsi. Tämän palvelun avulla saat selville mitkä linkit eivät enää johda mihinkään muualle, kuin 404-sivulle.

Muutostyöt

Osaan ylläpitopaketeista sisältyy rajoitettu määrä maksutonta muutostyöaikaa per kuukausi. Voit käyttää ajan haluamallasi tavalla esimerkiksi sisällönpäivittämiseen, sivuston nopeuden optimointiin tai vaikkapa ohjelmointiin. Ylimenevät työtunnit veloitetaan seuraavan kuukausilaskun yhteydessä tai kun yhteenlaskettu summa ylittää 500 euroa. Tuntihinta 90€/h + arvonlisävero.

WP Rocket-lisäosa

WP Rocket™-lisäosa on sivustojen nopeuden optimointiin suunniteltu työkalu. Sen avulla voidaan mm. kutistaa tiedostojen (JavaScript, CSS) kokoja, ladata mediatiedostot vasta kun se on tarpeellista ja hyödyntää välimuistia sivuston näyttämiseen. WP Rocket sopii niin tavallisille verkkosivustoille, kuin WooCommerce verkkokaupoille.

*) Jos sivustollasi on räätälöityjä ratkaisuja (teema, lisäosa, integraatiot), joiden johdosta päivitysten asentaminen epäonnistuminen tai sivustosi hajoaa, ei nämä korjaustyöt kuulu ylläpitopalvelun hintaan. Jotta nämä eivät tule meille yllätyksenä, arvioimme aina sivustosi ennen ylläpitosopimuksen tekemistä sekä sovimme kanssasi yhteiset säännöt mahdollisten korjaustöiden varalle.

WordPress-ylläpitopalvelun hinnasto

Pssst! Tilaa loppuvuoden ylläpitopalvelu kerralla – saat sen 25% alennuksella. Tarjous voimassa elokuu 31.8.2022 saakka.

Peruspaketti

25€/kk
+ alv.24%

Tehopaketti

49€/kk
+ alv.24%

Enterprise-paketti

90€/kk
+ alv.24%

Etsitkö räätälöityä WordPress-ylläpitopalveluratkaisua?

Ymmärrämme että yrityksillä on erilaiset tarpeet ja vaatimukset ylläpitoratkaisuilta. Voit yhdistää meidän palvelupaketteihin esimerkiksi AWS-palveluiden ylläpitoa, Cookiebot CMP tukipaketin ja seo-kuukausipaketin.

Meille on tärkeää, että sinä sinulla on aikaa kehittää yritystäsi eteenpäin. Meidän asiakastukemme on avoinna arkisin 9-17 välisenä aikana.  Hätätapauksessa voit soittaa aukioloaikojen ulkopuolella.

Miten ylläpitopalvelu ja asiakastuki toimii?

WordPress-ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelu on pitkälti automatisoitu palvelu, joka mahdollistaa nopean reagoinnin sivuston ongelmiin. Jos sivustollasi ilmenee ongelma (esimerkiksi yhteys katkeaa palvelimeen), niin saamme tästä muutamassa sekunnissa ilmoituksen viestintävälineisiimme. 

Huolehdimme puolestasi muun muassa päivitykset, tietoturvatarkistukset, varmuuskopioinnin sekä sivuston monitoroinnin.

WordPress-tukipalvelu

Meidän oma WordPress-tukipalvelu auttaa sinua veloituksetta järjestelmän päivittäiseen käyttöön liittyvissä ongelmissa. Tuemme päivittäin sähköpostitse asiakkaitamme esimerkiksi uusien käyttäjien luonnissa, domain-tietueiden päivittämisessä sekä sisältöjen muokkaamisessa.

Tarvittaessa autamme sivustosi kehittämisessä WordPress-ohjelmoinnin avulla erillisenä pienkehityksenä.

Jos pyytämäsi asia ei kuulu tuen piiriin, ilmoitamme siitä sinulle ja annamme työstä hinta-arvion. Näin vältyt yllätyksiltä. Pienkehitykset laskutetaan seuraavan ylläpitolaskun yhteydessä tai jos töiden summa ylittää 500 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

WP Rocket on markkinoiden yksi tehokkaimista työkaluista sivuston optimointiin välimuistin hallinnointiin. Lisäosan avulla voit nopeuttaa sivustosi toimintaa ilman ohjelmointia ja saavuttaa korkeampia sijoituksia hakukoneessa.

Enterprise-paketin asiakkaana saat jokaisen kuukauden aikana veloituksetta tilata meiltä muutostöitä. Muutostöiden aikana voimme esimerkiksi päivittää puolestasi sisältöä, asentaa uusia lisäosia tai kehittää sivustoasi ohjelmoinnin avulla.

Rikkinäiset linkit sivustolla vaikuttavat asiakkaasi käyttäjäkokemukseen sekä sivustosi hakukonenäkyvyyteen. Toimimattomat linkit heikentävät myös konversioprosenttiasi.

SEO sijoitus -raportti kertoo sinulle avainsanakohtaisen sijaintisi hakukoneessa. Raportissa näkyy myös mikä sivuistasi nousee avainsanoissa parhaiten esiin sekä ketkä ovat avainsanakohtaiset kilpailijasi.

Jos haluat nostaa sivustosi hakukonenäkyvyyttä, voit keskustella toimenpiteistä ja hakukonestrategiasta lisää asiantuntijoidemme kanssa.

Tietoturvatarkistukset käyvät läpi sivustosi tiedostot ja tarkastelevat onko sivustollasi  koodia. Samainen prosessi tarkistaa onko sivustosi nostettu mustalle listalle (Google, Norton, ESET jne.) ja antaa palautetta mahdollisista tietoturva-aukoista.

Kyllä voit.

Jokainen lähetetty sähköposti muuttuu tiketiksi, joita käymme läpi arkisin aukioloaikojen puitteissa. Jos sivustollasi on kriittinen ongelma, voit  hätätapauksessa soittaa aukioloaikojen ulkopuolellakin. Tällöin hätäpalvelussa toimivat asiantuntijamme aloittavat ongelman ratkaisun mahdollisiman nopeasti.

Hätäpalvelu on maksullinen palvelu, josta peritään aina hätälisä 90€+alv sekä ongelman ratkaisuun käytetty työaika. Huomioithan että ilta-, yö- ja viikonloppulisät lisätään työtunteihin.

Tilaa WordPress-ylläpitopalvelu

Kun olet lähettänyt tilauslomakkeen, tutustumme verkkosivustoosi ja käsittelemme tilauksesi. Tämän jälkeen lähetämme sinulle ohjeet ylläpitokäyttäjän luomiseen.