WordPress lisäosan kustomointi

Kaipaako WordPress-sivujesi lisäosa pientä pintaremonttia? Vaikka WordPress on täydellinen lähtökohta sivujen hallintaan, aina on tilaa räätälöinnille. Teemme tarvittavia muutoksia, mukautuksia ja korjailuja valmiina oleviin WordPress-lisäosiin asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

WordPress lisäosien kustomointipalvelut

Jatkokehitämme, paikkaamme sekä tuotamme räätälöityjä WordPress-lisäosia yritysten ja verkkokauppiaiden tarpeisiin. Tiedämme itsekin, että WP tarjoaa loistavan pohjan, jota monet lisäosat täydentävät – siltikään kaikki ei ole täydellistä.

Pyörää ei kannata keksiä uudestaan ja siksi me olemme täällä. Meillä vuosien edestä kokemusta WordPress maailmasta ja lisäosien kahlauksesta, jota täydentää oma freelancer verkostomme tarvittaessa.

Älä suotta enää jahkaile, vaan laita projektista viestiä meille ja poistetaan esteet yhdessä.

Työllämme on laatutakuu - sinua turvataksemme

WordPress-lisäosan ohjelmointityö voi kestää muutamasta tunnista useisiin vuosiin, silti periaatteemme on aina sama. Luomme yhdessä raamit, joiden mukaan toimitaan ja niitä noudatetaan läpi projektin ja sen jälkeenkin.

Testaamme oman työmme ennen sen asentamista sivuillesi sekä huolehdimme asennuksen aikana varmuuskopioinneista. Tarvittaessa avustamme häiriöviestinnästä, jotta asiakkaasi ymmärtävät sivustosi huoltotilan syyn ja tarpeen.

Käytössämme on IT2018 sopimusehdot, joita tarvittaessa räätälöidään.

Integrointeja ja skaalautuvuutta

Meidän periaatteena on luoda ohjelmistokoodia, jota voidaan käyttää uudestaan jatkossakin. Verkkokaupoista puhelinsovellukseksi, analogisesta tuotteesta digitaaliseksi sekä kaikkea siltä väliltä. 

Koska kehitys on jatkuvaa, otamme tämän huomioon myös WordPress-lisäosia kustomoidessa. Pidämme yhdessä aloituspalverin, jossa käydään lisäosan nykyiset tarpeet sekä lähitulevaisuuden suunnitelmat, jotta osaamme huomioida lisäosan tarpeen kasvun oikein. Olisi noloa kehittää kaikki uudestaan heti vuoden jälkeen. 

Olemme olleet mukana kehittämässä mm. varastonhallintajärjestelmää, räätälöityä WooCommerce-verkkokauppaa sekä analogisesta tuotteesta digitaalista demoa.

Jätä tarjouspyyntö

Jos etsit ratkaisua WordPress-lisäosasi kunnostamiseen tai kehittämiseen, ota meihin yhteyttä.   

Muista kertoa mahdollisimman kattavasti millaisesta projektista on kyse sekä millaisella aikataululla olet liikenteessä.

Meille saa aina myös soittaa 0456709417