Sisällöntuotanto

Kaipaako yrityksesi verkkosivut tai brändi sisältöä? Onko sinulla tai verkkosivuillasi tarvetta kuville, videoille, kuvioille, ikoneille, logoille, tai muulle grafiikalle? Ei hätää – hallitsemme verkkosivujen teknisen hallinnan lisäksi myös sisällöntuotannon.

Kun ulkonäöllä on väliä.

Kuvittele olevasi ostamassa uutta autoa. Hetken etsinnän ja vertailun jälkeen löydät kaksi hyvää vaihtoehtoa: kaksi ominaisuuksiltaan, kunnoltaan ja hinnaltaan tismalleen samanlaista autoa, joita erottaa vain yksi asia – toinen on valmiiksi pesty ja kiillotettu. Kumman auton valitset?

Pelkällä ammattitaidolla ja osaamisella voi päästä hyvinkin pitkälle, siitä ei käy kiistäminen. Osaamisen on toisaalta hyvä myöskin näyttää siltä, että kyseessä on kova tekijä. Jo firman kuosin päivittäminen nostaa palvelun hintatasoa – kysykää vaikka muotialalta. Asiakaskunnalle viestiminen omasta osaamisesta käy huomattavasti lennokkaammin, kun asiakkaalla on jo valmiiksi positiivinen vaikutelma osaavasta yrityksestä. Tämä voidaan saavuttaa kehittämällä yrityksen ulosantia sisällöntuotannolla.

Sisällöntuotannolla tarkoitetaan audiovisuaalisen materiaalin tuottoa. Näihin materiaaleihin lukeutuvat muun muassa:

  • Tekstit: myyntitekstit, web-sivujen tekstit
  • Valokuvat: potretit, mainoskuvat, tuotekuvat
  • Video ja videoleikkeet: videomainokset, tapahtumavideot
  • Ääni: radiomainokset, musiikki, äänitys
  • Grafiikka: Logot, kuviot, ikonit, värisuunnittelu, typografia, käyttöliittymäsuunnittelu

Näiden eri sisältölajien tuottamista me Frostigonilla olemme valmiita tarjoamaan sinulle.

Miksi Frostigon?

Meillä Frostigonilla ymmärretään, miltä tuntuu kun toinen puhuu jargonia josta ei saa sanaakaan irti. Siksi emme latelekaan sinulle turhaan hienoja, monitavuisia sanoja joiden ymmärtämiseen tarvitaan oma tutkintonsa – kerromme sinulle mitä teemme, miten teemme ja miksi sillä on väliä, selkeästi niillä sanoilla joita sinä ymmärrät.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat mukana työprosessissamme koko sen keston ajan. Pidämme sinut ajan tasalla työmme kulusta ja otamme sinut mukaan suunnittelun ja tuoton vaiheisiin, jolla taataan se että työssämme näkyy myös sinun kädenjälkesi.