Innovaatioseteli

Valtion tukemaa innovointia 5000 euron edestä

Lyhyesti

Tällä sivulla kerron siitä, miten yrityksesi (yhtiömuodon tulee olla Oy, Ky tai avoin yhtiö) voi saada innovaatiosetelin sovellusideasi kehittämiseen (5000 euroa rahaa innovointiin valtiolta).

Jos et halua lukea yksityiskohtaisesti kaikkea innovaatiosetelistä, voit jättää meille yhteydenottopyynnön tai soittaa, jolloin kerromme sinulle suoraan mistä on kyse. Tältä sivulta löydät myös yhteydenottolomakkeen, jonka kautta voit varata itsellesi sopivan ajan etätapaamiseen.

Otathan huomioon, että innovaatioseteliä voi käyttää myös projekteihin, joissa yritys haluaa selvittää ulkopuolisen konsultin avulla, tuoko sovellus lisäarvoa ja onko sovelluksen kehittäminen edes kannattavaa. Et siis tarvitse valmista ideaa tai suunnitelmaan sovelluksesta, vaan voit käyttää innovaatiosetelin ulkopuolisen konsultin avulla tehtävään selvitys ja kartoitustyöhön.

Jos tiedät selkeästi jo mitä haluat, voi innovaatiosetelin käyttää esim sovelluskonseptin ja -prototyypin rakentamiseen.

Ota yhteyttä nopeasti, ennen kuin kalenterimme on tupaten täynnä!

Mikä innovaatioseteli on?

Innovaatioseteli on rahoitus, jonka Business Finland (Tekes) tarjoaa pk- ja start up -yrityksille. Tämän rahoituksen tarkoitus on kannustaa yrityksiä innovaatiotoimintaan (esimerkiksi mobiilisovelluksen tekoon tai testaukseen).

Huomioithan, että et tarvitse yksityiskohtaista ideaa sovelluksesta kunhan sinulta löytyy innovatiivinen ajutus, jonka avulla voit palvella asiakkaitasi paremmin.

Innovaatiosetelin ostamisessa on hyvä muistaa se, että sinun tulee hankkia ulkopuoliselta konsultilta ostettavaan palvelua, jota yrityksesi sisältä ei löydy.

Miten arvokas innovaatioseteli on?

Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on 5 000 euroa + alv. Omarahoitusosuus on 0 euroa. Voit siis hankkia innovaatiosetelillä Frostigonilta asiantuntijapalvelua yhteensä 5 000 euron edestä.

Mihin innovaatioseteliä voi käyttää?

Innovaatioseteliä voit käyttää kaikkeen idean kehittämisen ja prototyypin väliltä.

Se voi olla esimerkiksi mobiilisovelluksen suunnittelu tai palveluun liittyvän ongelman ratkaiseminen, johon tarvitset apua esimerkiksi palvelumuotoilun merkeissä.

Tärkeimmäksi kohdaksi Business Finland on listannut sen, että kyseessä tulee olla täysin uusi, nollasta lähtevä, tuote- tai palvelukonsepti.

Mihin innovaatioseteleiä ei voi käyttää?

  • Yrityksen omat palkkakustannukset, matkat, aineet, tarvikkeet, vuokrat tai laiteostot
  • Henkilökunnan kouluttamiseen
  • Perustason IT-järjestelmiin liittyvään konsultointiin tai kehittämiseen (esimerkiksi verkkosivujen, tekemiseen tai toiminnanohjaus- ja taloushallintojärjestelmiin liittyvään konsultointiin ja kehittämiseen)

Miten haen innovaatioseteliä?

Innovaatioseteliä haetaan Business Finlandin sähköisessä palvelussa. Tarvittaessa autamme sinua hakemuksen kanssa.

Varaa ilmainen konsultaatio

Eikö kalenteri latautunut näkyviin? Voit varata ajan myös tästä.